10 Mart 2014 Pazartesi

23 ŞUBATTA İŞ GÜVENLİĞİ VE UZMANLIĞI İPTAL OLAN SINAV SORULARI AÇIKLANDI


 23 ŞUBATTA YAPILAN İŞ GÜVENLİĞİ VE UZMANLIĞI İPTAL OLAN SINAV SORULARI AÇIKLANDI

 23 Şubat 2014 tarihinde yapılan İş Güvenliği ve Uzmanlığı sınavı soru ve cevapları yayınlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş güvenliği ve Uzmanlığı sınav sorularını Milli Eğitimin internet sayfasından bakabilirsiniz.
İş sağlığı ve genel müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı protokol kapsamında sınav sorularına ve cevaplarına gelen itirazlar, uzmanlar tarafından incelenmiş ve bunun sonucunda bazı soruların iptali yer almaktadır. İptal edilen sorular iş güvenliği ve uzmanı adaylarına puanlarına eklenmektedir.

  İş sağlığı ve güvenliği itiraz süreci nasıl yapılır?

İş sağlığı ve güvenliği sınavına 23 Şubat 2014 te yapıldığı günden itibaren, adayların sınav soruları ilişkin itirazlarını ve soru cevap anahtarını iş sağlığı ve güvenliği soruları internet sayfasından http://www.isggm.gov.tr yayınlanması ile birlikte, en geç 3 gün içerisindeİş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne itirazlarını yapmaları gerekmektedir. İtiraz süreci aşağıdaki gibidir
1.İş sağlığı ve güvenliği genel müdürlüğü döner sermeyesi Ziraat bankası TR 850001 0007 6540 5083 1150 07 IBAN numarası Emek şubesi hesabına  itiraz edilecek her soru için 10TL KDV dahil sorulara itiraz ücreti ile yatırabilir ve dilekçe ile başvurunuzu yapabilirsiniz.
Sınav soruları için iptal sürece on gün içerisinde İSGGM tarafından incelenip araştırılarak adaylara İSGGM tarafından yazılı olarak bildirilir.

İş sağlığı ve güvenliği iptal olan sorular

İş sağlığı ve güvenliği iptal olan soruları buradan görebilirsiniz
Detaylı bilgi için sayfamızı inceleyebilirsiniz http://www.isgmevzuatlar.com/

23 ŞUBAT 2014 TARİHİNDE YAPILAN PRİM ÖDEME GÜN SAYISINA GÖRE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI BELGE SINIFI YÜKSELTME SINAV SORULARINA YAPILAN İTİRAZLARA İLİŞKİN DUYURU


Bilindiği üzere, iş güvenliği uzmanlığı sınavı Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanmış olan 2014/PrNu:02 kodlu protokol kapsamında 23 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Adı geçen protokol kapsamında sınavda yer alan sorulara ve cevaplarına gelen itirazlar, soruları hazırlayan akademisyenlerce değerlendirilmiş olup, değerlendirme sonucunda aşağıda yer alan kararlar alınmıştır. Sınavla ilgili değerlendirme Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu kararlar doğrultusunda yapılacak ve sonuçlar adaylara ilgili protokol kapsamında ilan edilecektir.

                        İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü





23 ŞUBAT 2014 TARİHİNDE YAPILAN PRİM ÖDEME GÜN SAYISINA GÖRE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI BELGE SINIFI YÜKSELTME  SINAV SORULARINDA YAPILAN İPTAL VE ŞIK DEĞİŞİKLİKLERİ



A SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI: (1 soru iptal – 1 soru cevap şıkkı değişikliği)
A kitapçığındaki 55 numaralı soru ile buna karşılık gelen B kitapçığındaki 16 numaralı sorunun iptali
A kitapçığındaki 19 numaralı soru ile buna karşılık gelen B kitapçığındaki 60 numaralı sorunun cevap şıkkının her iki soru için de (B) yerine (D) olarak değiştirilmesi

B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI: (1 soru iptal)
A kitapçığındaki 51 numaralı soru ile buna karşılık gelen B kitapçığındaki 12 numaralı sorunun iptali


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder